Onmyhook blir Odd Hook

Onmyhook becomes Odd Hook - Oddhook

Först och främst vill vi tacka alla för stödet. Vi får ett starkare fotfäste i communityn varje dag, och det är tack vare er alla. Vi skulle inte kunna göra detta utan allt ert underbara stöd. Vi växer och lär oss varje dag och det är äntligen dags för ytterligare spännande nyheter

Början
Som tunga fiskemissbrukare har vi alltid kämpat för att hitta kläder som speglar vårt sätt att leva. Kläder som passar vår vardag som sportfiskare. Kläder som skulle vara tillräckligt bekväma att vi kunde bära när vi tog vårt personbästa och samtidigt snygga nog att bära i baren eller på jobbet.

november 2019
Vilken resa, efter en lång tid kunde vi äntligen presentera vår idé för världen. Vi öppnade upp för allmänheten i mitten av november 2019. Vårt ursprungliga mål var att endast möjliggöra personliga kläder för sportfiskare att komma ihåg sina speciella fångster. Med förmåga att skriva egen text. Det kan vara vikten, platsen eller vad som nu skulle ha förlängt det speciella minnet

Ytterligare samling
Vi lade till några extra kläder som fokuserade mer på att göra ett uttalande som "Jag är en del av fiskesamhället". En kollektion som var lika bekväm för alla situationer. Något som skulle minimera barriären för att bli en del av det underbara communityn. Oavsett om du aldrig har fångat en fisk, om du är ett proffs eller om du precis har börjat, är dessa kläder för dig.

De första månaderna
Responsen från fiskesamhället var över våra vildaste förväntningar. De dagliga uppmuntran och att vi framgångsrikt har levererat produkter till nästan alla hörn av världen är bortom våra vildaste drömmar.

framåt
Du har pratat och vi har lyssnat. Kollektionen med de otroliga broderierna som först var tänkt att vara en liten tilläggskollektion är nu våra huvud- och bästsäljande produkter. Det är här vårt fokus kommer att ligga framåt.

Det nya namnet
De första månaderna efter lanseringen av Onmyhook har vi lärt oss oerhört mycket. Vi har hittat vilken sorts produkt som saknades i fiske communityn. Vi har lärt oss vilken typ av produkter du älskar och vart vi ska rikta vårt fokus. Vi kommer att fortsätta skapa nya produkter som saknas. Vi ska skapa produkter som sticker ut och är annorlunda. Det är där Odd kommer in
skiljer sig markant från det vanliga, vanliga eller accepterade”

Kroken finns fortfarande kvar eftersom vi fortfarande kommer att tillhandahålla dessa nya sätt att skapa kläder till sportfiskare runt om i världen. Detta symboliseras av vår kroksymbol. För det är säkert en udda krok och den symboliserar också vad vi gör och samtidigt är den första bokstaven i Odd Hook (O).

Slutanteckning
Tack alla för uppmuntran och vi har en ännu mer spännande resa framför oss.
Vi kan inte vänta med att fortsätta utveckla Odd Hook tillsammans med er alla.

Ta hand om dig och var säker
/ Odd Hook Team


You may also like